Gastenboek

Hieronder kun je de reacties lezen en plaatsen over je verblijf bij ons op Rana Verde.

April
Wat we prettig vinden aan Rana Verde, en wat we denken dat het nóg prettiger zou maken.
Eerst dat laatste: nog meer duidelijke wandelingen beschreven (maar die hebben jullie nu…) in het Ned. of Eng. Een douchedeurtje dat sluit zodat de houtenvloer niet nat wordt.
En dan dat eerste: lekker bed, veel privacy, Evert en Nora zijn leuk en erg gastvrij, het ruikt heerlijk naar bloemen, je kunt yoga doen met Nora, lief dat er wat ontbijtspullen klaar stonden, we kregen een cd speler zodat we naar oa Niel Young konden luisteren, mooi terrein (waar je leuke informatie over kunt krijgen van Evert), er staat wat basis dingen in de keuken (kruiden, olie etc.) en niet onbelangrijk: er is een goede koekenpan! Hoe vaak we al miet zelf een pan kochten in dit soort huisjes!
Al met al een heerlijke plek!
Lieve groeten, Joop en Myléne.

Juni
‘Wij hebben een aantal dagen van onze vakantie vertoefd op het prachtige landgoed van Nora & Evert. Hun berg hebben ze met liefde bewerkt en de adelaarsvarens krijgen steeds meer concurrentie waardoor de diversiteit in het landschap terugkeert. Chapeau, zeker om dit voor elkaar te krijgen onder de soms tropische temperaturen. Het houten verblijf past in de omgeving en heeft heerlijke bedden. Wanneer het te warm wordt moet je wat langer opblijven. Tips over zwemwater en andere bestemmingen waren welkom. Een heerlijk verblijf in de natuur!’
Anita & Chris

April
Begin april mocht ik een ruim een week in het nieuwe vakantiehuisje verblijven. Het is er prachtig! Met veel liefde en aandacht is hun enorme landgoed in de afgelopen jaren omgevormd tot een groen natuurgebied. Ik ging elke ochtend vanuit het huisje, dat van alle gemakken is voorzien, een ochtendwandeling op eigen terrein maken. Vanwege de hoogteverschillen is er iedere keer iets nieuws te ontdekken. Het is heel gemakkelijk om van daaruit wandelingen in de ruime omgeving te maken. De gastvrijheid van Evert en Nora, het rustieke gastenverblijf en de natuurlijke omgeving maken het een ideale plek om tijdens je vakantie ‘die andere manier van leven’ te leren kennen. Het wordt er iedere keer als ik er kom steeds mooier.
Leo

Maart
Het verblijf in het houten vakantiehuisje, eenvoudig maar degelijk ingericht, is mij uitstekend bevallen. Vanuit het huisje heb je een geweldig uitzicht over het dorpje en de hele vallei. Hier is het volop genieten van rust , flora en fauna & de fijne geluiden van de natuur. Ook gastheer Evert en gastvrouw Nora zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig en laten je graag kennismaken met het vele moois om hen heen.
Kortom: Rana Verde is als vakantieverblijf een dikke aanrader!
Bert Strolenberg

September
In september heb ik heerlijk kunnen genieten van de warme nazomer bij Evert en Nora! Door de mooie planten en natuur voelt het heel ontspannen om daar te zijn en je hebt een prachtig uitzicht over het dal. Er heerst een hele fijne, relaxte sfeer! Ik heb genoten van de rijkdom aan diersoorten en planten en het fotograferen van de diverse prachtige bloemen. Ook de yoga en de massage van Nora brengen je helemaal tot jezelf. De mensen in het dorp zijn erg vriendelijk, we hebben er ook heerlijk gegeten. In de buurt liggen erg leuke en mooie stadjes om te bezoeken, zoals Guimarães en Amarante.
Ik kom graag weer terug en kan het ieder, die van de natuur en rust houd, aanraden!
Barbara

29 juli
Afgelopen zomer logeerde ik samen met een vriendin een paar dagen bij Evert en Nora in een caravan op hun terrein. Hoewel ik hen nog niet eerder had ontmoet voelde ik me bij hen direct op m’n gemak. Het zijn super gastvrije, lieve en warme mensen met een enorme passie voor alles wat groei, bloeit, zoemt, kruipt en vliegt.
Ik vond het geweldig om met hen daar rond te kijken en wandelen. Hun enthousiasme, aandacht, kennis en liefde voor de natuur werkt aanstekelijk en de omgeving die sowieso al van een uitzonderlijke rijkdom en schoonheid is kwam daardoor nog meer tot leven. Hoewel we er maar een paar dagen waren kwam ik er helemaal uitgerust vandaan door de omgeving, yoga, massage (aanrader!), rust en stilte. Ook de reis ernaar toe met de bus was trouwens een geweldige beleving!!! Een waarlijk paradijsje op aarde!
Lisa van Duijvenbooden

13 augustus
Heerlijke dagen gehad in dit groene paradijsje. Nora en Evert hebben hard gewerkt om hier een plek te creëren waar de natuur alle ruimte heeft en tegelijk toegankelijk is. Ze delen hun kennis en enthousiasme graag met hun gasten en zorgen ervoor dat je je binnen no time thuis voelt in deze weelderige oase.
Arianne en Yoana

oktober
Afgelopen oktober zijn we een weekje in het paradijsje van Evert en Nora geweest.
Het is een prachtige omgeving tussen de kleinschalige Portugese wijngaarden. Het is er heerlijk rustig en het lig in een prachtig wandelgebied.
Evert en Nora zijn geweldige gastheer / gastvrouw. Een aanrader als je even tot rust wilt komen.  Ook de stad Porto is een bezoekje waard!
Paul en Karin

Een reactie plaatsen: ranaverde306@gmail.com