Gastenboek

Hieronder kun je de reacties lezen en plaatsen over je verblijf bij ons op Rana Verde.

Juni

‘Wij hebben een aantal dagen van onze vakantie vertoefd op het prachtige landgoed van Nora & Evert. Hun berg hebben ze met liefde bewerkt en de adelaarsvarens krijgen steeds meer concurrentie waardoor de diversiteit in het landschap terugkeert. Chapeau, zeker om dit voor elkaar te krijgen onder de soms tropische temperaturen. Het houten verblijf past in de omgeving en heeft heerlijke bedden. Wanneer het te warm wordt moet je wat langer opblijven. Tips over zwemwater en andere bestemmingen waren welkom. Een heerlijk verblijf in de natuur!’
Anita & Chris

29 juli
Afgelopen zomer logeerde ik samen met een vriendin een paar dagen bij Evert en Nora in een caravan op hun terrein. Hoewel ik hen nog niet eerder had ontmoet voelde ik me bij hen direct op m’n gemak. Het zijn super gastvrije, lieve en warme mensen met een enorme passie voor alles wat groei, bloeit, zoemt, kruipt en vliegt.
Ik vond het geweldig om met hen daar rond te kijken en wandelen. Hun enthousiasme, aandacht, kennis en liefde voor de natuur werkt aanstekelijk en de omgeving die sowieso al van een uitzonderlijke rijkdom en schoonheid is kwam daardoor nog meer tot leven. Hoewel we er maar een paar dagen waren kwam ik er helemaal uitgerust vandaan door de omgeving, yoga, massage (aanrader!), rust en stilte. Ook de reis ernaar toe met de bus was trouwens een geweldige beleving!!! Een waarlijk paradijsje op aarde!
Lisa van Duijvenbooden

13 augustus
Heerlijke dagen gehad in dit groene paradijsje. Nora en Evert hebben hard gewerkt om hier een plek te creëren waar de natuur alle ruimte heeft en tegelijk toegankelijk is. Ze delen hun kennis en enthousiasme graag met hun gasten en zorgen ervoor dat je je binnen no time thuis voelt in deze weelderige oase.
Arianne en Yoana

oktober
Afgelopen oktober zijn we een weekje in het paradijsje van Evert en Nora geweest.
Het is een prachtige omgeving tussen de kleinschalige Portugese wijngaarden. Het is er heerlijk rustig en het lig in een prachtig wandelgebied.
Evert en Nora zijn geweldige gastheer / gastvrouw. Een aanrader als je even tot rust wilt komen.  Ook de stad Porto is een bezoekje waard!
Paul en Karin

Een reactie plaatsen: ranaverde306@gmail.com