Reserveren en Contact

Reserveren:

Voor reserveren van het huisje of de caravan vind je een boekingskalender op de betreffende pagina, onderaan.

Heb je nog vragen, mail of bel ons dan gerust.

Reserveren en annuleren:

Je reservering is definitief als we een aanbetaling van 30% ontvangen hebben. Mocht je willen annuleren, wordt dit bedrag niet terugbetaald. Volledige bedrag dient 4 weken voor aankomst datum voldaan te zijn. We adviseren je dan ook om een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kan hier niet met een pinpas of creditcard betalen; het kan wel via internetbankieren of contant.

Wij hebben geen vaste aankomst- of vertrekdagen, maar vragen jullie op de vertrekdag voor 11.00 uur ’s ochtends het huisje of de caravan te verlaten. Nieuwe gasten kunnen vanaf 14.00 uur ‘s middags hun intrek nemen.

Het huisje en de caravan zijn voor jullie komst schoongemaakt en we vragen jullie gedurende het verblijf het zelf schoon te houden. Mocht je tijdens je verblijf een wasje willen draaien, dan kan dat voor €5.

Belangrijk:

We kunnen tijdens je verblijf bij Rana Verde niet verantwoordelijk zijn voor enig verlies/diefstal van of schade aan je eigendommen, of aansprakelijk gesteld worden voor enige verwondingen opgelopen op ons terrein. Je accepteert volledige verantwoordelijkheid over jezelf en we raden je sterk aan om een gepaste verzekering af te sluiten.

Adres:

Evert Overdijk en Nora Baret
Rua de Ferreiros 306 A
4890-552 Vale de Bouro
Celorico de Basto, Portugal
Coördinaten: 41.451232, -8.002624
E: ranaverde306@gmail.com
T: (00351) 92 22 39 003